• Címlap
  • Szolgáltatásaink
  • Kollégium

Pető András Főiskola kollégiumi tájékoztatója (2016)

KOLLÉGIUMBA FELVETT HALLGATÓK NÉVSORA

Tájékoztató a 2016/17 tanév őszi félévének kollégiumi felvételéről

A 2016/17.tanév őszi félévére a kollégiumi jelentkezés kizárólag a Villányi úti kollégiumba történik. A Váci úti kollégiumba a hallgatók elhelyezése megszűnt.A Villányi úti kollégiumba a konduktor hallgatók felvétele pályáztatás útján történt az idei tanévben, mivel 54 férőhely áll rendelkezésre. A 2-3-4. éves konduktor hallgatók felvétele májusban megtörtént. Az elsőéves hallgatóknak augusztus 10-ig kell benyújtani a kollégiumi felvételi dokumentumokat, így az elsőéves kollégisták felvétele még folyamatban van. Az esetlegesen üresen maradt helyeket meghirdetjük, ezekre pályázni szeptember 1-e után lesz lehetősége a konduktor hallgatóknak. Ha pályázik a felvételi kérelmét, csak a letölthető dokumentumokkal együtt adhatják be a kollégium vezetőnek címezve.

NYILATKOZATOK 

Budapest, 2016. augusztus 5.

Czigléné Farkas Katalin
Kollégiumvezető


A kollégiumba történő felvétel a jelentkező hallgatóknak megküldött jelentkezési lap alapján történik. A kollégiumba való felvétel esetén a főiskola szerződést köt a hallgatóval.

A hallgató a szerződéskötéskor 15.000,- Ft kauciót és minden hónap 10-ig kollégiumi díjat fizet , melynek összege a Villányi út esetében a Pető András Főiskola hallgatóinak 13.980,- Ft.

A Pető András Főiskolával hallgatói jogviszonyban nem álló, de a kollégiumba felvételt nyert hallgató is a szerződéskötéskor 15.000,- Ft kauciót, és minden hó 10-ig 30.000,- Ft kollégiumi díjat fizet.

A kollégiumba felvételt nyert hallgatók a Pető András főiskola kollégiumában (1118 Budapest, Villányi út 67.) 2 ágyas szobákban kerülnek elhelyezésre. A szobák berendezései biztosítják a tanulás és a nyugodt pihenés feltételeit, a tisztálkodást pedig két szobánként közös zuhanyozó. A kollégiumban rendelkezésre áll mosási lehetőség és az étkezés feltételeit biztosító melegítő konyha. A hallgatók beléptetését, az idegenek távoltartását, a szobakulcsok védelmét 24 órás portaszolgálat biztosítja.

A kollégiumok tagsági jogviszonyából származó hallgatói jogokat és kötelezettségeket, a kollégium működésének a rendjét, az általa nyújtott kiegészítő szolgáltatások igénybevételének feltételeit, a kollégiumi együttélés szabályait, a felvételi kérelmek elbírálásának rendjét, a szerződéskötés feltételeit a Kollégiumi Házirend szabályozza.

A kollégiumok szakmai vezetője: Czigléné Farkas Katalin

Elérhetőségek:

Czigléné Farkas Katalin
Kollégium vezető
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 06 1 224 1500

Villányi úti kollégium     

               Villányi úti kollégium