Konduktív Gyakorló  Általános Iskola és Kollégium 

 

Édesanyák Dicsérete

A TILMA a Gyermekekművészetért Alapítvány "Édesanyák Dicsérete" című nemzetközi gyermek rajzversenyen iskolánk nevezett tanulói csoportos különdíjban részesültek. 2 tanulónk Tilma díjat, 1 tanulónk díjat és 1 tanulónk Tilma díjat és díjat is átvehetett a szeptember 23-án szombaton- a Hatvani Galériában tartott ünnepélyes vándorkiállítást megnyitó gála műsor keretében. 
A vendégeket fogadta, a kiállítást bemutatta 15 órától a Hatvani Galériában dr. Lestyán Balázs Hatvan város alpolgármestere. Ünnepi köszöntőt mondott 16 órakor Horváth Richárd Hatvan város Polgármestere. A XIII. Nemzetközi Kiállítást szakmailag értékelte: Dr. Gaul Emil egyetemi tanár, kiemelve tanulóink képi üzeneteit az ábrázolásokon. Szeretet magvetéséről, az édesanyákról Hatvanban Bajcsy Lajos esperes, grafikus elmélkedett. Basa Ottóné Révész Erzsébet a Tilma Alapítvány alapítója beszélt küldetéséről.
A kiállítást Béres Klára, a Béres alapítvány elnöke méltatta és nyitotta meg. A kiállítás díszvendége Bánky Nóra Jókai Anna -örökös fővédnök- írónő lánya, házigazdája: Fekete Gábor protokoll szakértő volt.
Az ünnepélyes díjátadásra tanulóinkat szüleik és felkészítő tanáraik kísérték, valamint Makk Ádám Balázs intézményvezető személyesen gratulált a díjazottaknak.
 
 
Tanulóinkat felkészítették:
 
Vadász Zsuzsanna (konduktor-művészetterapeuta-spec. pedagógus)
Lichner Barbara (vizuális nevelés- és tehetséggondozó tanár)
 
A versenyben résztvevő tanulóink
 
Pető Anna           Tilma díjas
Veszteg Vanessza 
Farkas István      Tilma díjas
Farkas Blanka  
Farkas Lujza     
Andrási Tamás  
Aux Mátyás       
Fülöp Szabolcs 
Gubis Dániel        Díjazott
Csonka Vivien   
Horváth Boglárka 
Gyenese Gergely 
Kránitz Csaba      
Rafael Vivien        
Párizs Bence        
Pásztor Lóránt      
Suha Máté            
Selyem Róbert     
Németh Márk       
Matina Erik Imre   Díjazott és Tilma díjas
Pingiczer Evelin
Czupor Ármin